Marta Vilaret (ERC): 'Mollet necessita un projecte transformador després d'estar segrestat 30 anys per un govern socialista'

Candidats del Vallès Oriental mantenien una trobada amb la secretària general del partit, Marta Rovira

Política

Marta Vilaret (ERC): 'Mollet necessita un projecte transformador després d'estar segrestat 30 anys per un govern socialista'
Marta Vilaret (ERC): 'Mollet necessita un projecte transformador després d'estar segrestat 30 anys per un govern socialista'

Un grup de candidats del Vallès Oriental a les eleccions municipals de l'any que ve han viatjat a Ginebra per mantenir una reunió de treball amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira.

Durant la trobada, els alcaldables han transmès a Rovira alguns dels reptes concrets dels seus municipis i s'han posat sobre la taula les prioritats i necessitats de la comarca. "El Vallès Oriental és una comarca diversa travessada per moltes infraestructures que té reptes en mobilitat, transport públic i connectivitat entre nuclis", explicava la secretària general d'ERC en una roda de premsa posterior a la reunió via Internet. En aquest sentit, Rovira reiterava l'oposició del partit al projecte de Quart Cinturó i destacava la necessitat de fer compatible la convivència del sector industrial i el patrimoni natural de la comarca.

Potenciar l'equilibri territorial per arribar tant als grans municipis com també als molts nuclis disseminats existents; invertir més en formació professional i executar el Pla Estratègic del Circuit, són algunes de les prioritats que Rovira va esmentar.

Sobre les candidatures al Vallès Oriental, Rovira assegurava que ERC treballa perquè reflecteixin la diversitat de la societat i per la feminització, amb "un 40% de les caps de llista que són dones". "Hi ha molta il·lusió i projectes i cal que tinguem una oportunitat per poder-los portar a terme", afegia la líder republicana, qui reclamava com a necessària un "regeneració política" a municipis i ciutats on "fa molts anys que governen els mateixos".

En aquest sentit, la candidata de Mollet, Marta Vilaret, que no va poder viatjar a Ginebra, però que sí que va intervenir en la roda de premsa, va refermar aquesta idea: "Mollet necessita un projecte transformador i de canvi després d'estar segrestat 30 anys per un govern socialista, amb una confusió entre partit i govern", etzibava.

Vilaret feia referència a la "manca de lideratge" de Mollet com a ciutat en els darrers anys. La republicana també posava el focus en el canvi d'Alcaldia, ara en mans de Mireia Dionisio. "El PSC vol fer un rentat de cara, fer veure que tot canvia perquè no canviï res", assegurava Vilaret, qui responsabilitzava l'actual alcaldessa de la situació de la ciutat. "Ella n'ha estat copartícip perquè fa 15 anys que forma part del govern".

La promoció de la cultura, un espai públic "digne" i el desenvolupament d'uns polígons industrials "potents" seran, segons Vilaret, eixos del programa dels republicans a Mollet.

 

Edicions locals