El violent 'club de la lluita' europeu fa parada a Mollet

Les sagnants baralles de l'esdeveniment King Of The Streets es van fer a l'esplanada de l'antiga Teneria

Societat

Un moment de la lluita a l'esplanada de la Tenería FOTO:kotsfights.com
Un moment de la lluita a l'esplanada de la Tenería FOTO:kotsfights.com

L'esplanada de l'antiga fàbrica de la Teneria de Mollet va ser fa uns dies l'escenari de les sagnants i violentes baralles de l'esdeveniment King Of The Streets, el conegut com a club de la lluita europeu.

Segons publica ElDiario.es, el passat 5 de novembre es va organitzar a primera hora de la tarda una d'aquestes violentes trobades a l'esplanada de la Tenería. L'esdeveniment són baralles clandestines en què els participants lluiten entre ells sense cap mena de norma, amb cops duríssims, puntades de peu i mossegades, entre altres.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a SomMollet que el passat 5 de novembre van ser alertats cap a les 16.30 h per un testimoni que havia vist un grup de gent a la zona abandonada de la Tenería. El cos policial es va personar al lloc dels fets i van identificar 15 persones que els van explicar que gravaven una mena de performance per després penjar-ho a Internet. Els Mossos apunten que no van observar cap ferit. "Si es fan lluites entre coneguts de manera consentida i no hi ha tercers implicats com a víctimes, policialment hi ha poc a fer", asseguren fonts de Mossos.

Edicions locals