Podi triple pel CA Mollet al Campionat de Tardor

El club molletà ha aconseguit per primer cop en llançaments un podi amb tres atletes del club

Esports

Eric Recolons, Nil Linares i Abel Duce van signar un podi històric
Eric Recolons, Nil Linares i Abel Duce van signar un podi històric | CA Mollet

Eric Recolons, Nil Linares i Abel Duce van assolir una fita mai aconseguida pel CA Mollet, ocupar les tres posicions del podi en una prova de llançaments. Ho van fer al Campionat de Catalunya de Tardor, que es va celebrar a Barcelona, i on més atletes molletans van pujar al podi.

El llançament de martell sub 16 va ser la modalitat on van triomfar els tres atletes de Mollet. Eric Recolons es va proclamar campió amb una marca de 54,60 metres, seguit de Nil Linares amb 45,69 metres i Abel Duce tancant el podi amb una marca de 42,75 metres. Aquest no va ser l'únic èxit per Recolons, qui va aconseguir la medalla de plata al llançament de pes.

El club molletà va tenir una altra campiona. Gisela Andrés va guanyar la prova dels 2.000 metres marxa sub 12 amb una àmplia diferència sobre la segona classificada. En la mateixa prova, va fregar el podi Anastasia Giménez, acabant en quarta posició.

Al nacional de cros

El CA Mollet també va tenir representació al Campionat d'Espanya de cros per equips amb l'equip sub 16 masculí. El conjunt, format per Karim Fartaz, Yasin Ezzemouri, Pau Sirat, Rubén Torrente, Ferran de la Piedra, Sergi Colao i Eloi Mazuecos, va finalitar en 12a plaça, en una competició guanyada pel Barça.

Edicions locals