El CT Mollet porta la 3a edició del seu torneig de pàdel solidari

La jornada Padel'ante Barcelona se celebrarà aquest diumenge al Calderí

Esports

Les pistes del Calderí seran la seu del torneig
Les pistes del Calderí seran la seu del torneig | CT Mollet

El Club Tenis Mollet El Calderí organitza aquest diumenge la tercera edició del seu torneig de pàdel solidari Padel'ante Barcelona. Com en edicions anteriors, la jornada serà en col·laboració amb l'ONG Sonríe y Crece, que actua pel desenvolupament social, educatiu i humà a República Dominicana.

El torneig de pàdel començarà a les 10 h amb la fase de grups, que s'allargarà fins a les 14 h. Després de l'aturada per dinar, el torneig seguirà amb les fases definitives, les semifinals i les finals, entre les 16 h i les 18 h. Tota la competició es disputarà a les pistes de pàdel exteriors del Calderí. 

El preu d'inscripció al torneig és de 18 € per persona (36 € per parella) i assegura jugar tres partits del torneig, a més d'incloure un sandvitx i beguda. Hi haurà diversos premis pels guanyadors i sortejos per a tots els participants. Les inscripcions es poden fer a través d'un formulari a la web del club.

La quantitat recaptada es destinarà a l'ONG, però tothom qui vulgui també pot fer la seva aportació amb la fila 0 del torneig, al codi 00167 de Bizum.

Edicions locals