Festa blaugrana al Mercat Vell pel 50è aniversari de la Penya Barcelonista

Unes 230 persones van assistir al dinar de celebració de l'entitat

Esports

Prop de 230 persones van omplir el Mercat Vell a l'aniversari
Prop de 230 persones van omplir el Mercat Vell a l'aniversari

Sergi Casanovas

La Penya Barcelonista de Mollet va celebrar oficialment el seu 50è aniversari el passat diumenge al Mercat Vell. Prop de 230 persones van estar presents a un dinar que va comptar amb diversos discursos i homenatges, a més d'un xou de màgia a càrrec del molletà Pau Segalés.

El dinar va comptar amb diversos representants de les entitats implicades, com el president de la Penya, Santi Sánchez; l'alcaldessa Mireia Dionisio; el vicepresident del FC Barcelona, Antoni Escudero; i el president de la Confederació Mundial de Penyes Antoni Guil, entre d'altres. Al Mercat Vell també es van trobar una vintena de penyes del Vallès, del Maresme i del Barcelonès. 

La festa va començar al migdia amb l'entrada al recinte de les personalitats de la taula presidencial i una presentació de la mà de Segalés. Durant el dinar es van anar succeint les diverses activitats programes, com els espectacles de màgia, els actes de record a la història de l'entitat i diversos discursos, destacant el que va fer en vídeo el president del club blaugrana Joan Laporta, qui no va poder assistir al dinar. L'àpat va acabar amb unes postres especials, en forma de Pilota d'Or.

La jornada també va tenir lloc per diversos homenatges. La Penya va repartir insígnies als socis que porten més de 25 anys a l'entitat i també va tenir un especial record per Julián Ruiz, expresident de la Penya que va morir fa uns mesos.

La Pilota d'Or va protagonitzar l'àpat a les postres | Mireia Dionisio

Una festa rodona

El president de la Penya Barcelonista, Santi Sánchez, fa una valoració totalment positiva: "Va anar molt bé. Tothom va acabar molt content, tant els assistents com els membres de la Penya. Ha estat un gran esforç de tots els socis". El dirigent també es mostra satisfet per l'ambient creat: "El local estava molt ben guarnit amb els colors blaugranes. Ens va quedar molt maco i la gent ens ho va dir".

Sánchez afirma que van convidar al president del Barça Joan Laporta i a la molletana Alèxia Putellas, però cap dels dos va poder venir. "El president ens va dir que no podia venir perquè estava a Colòmbia, però ens va gravar un vídeo. De l'Alèxia no en sabem res, no li vam poder fer l'homenatge que teníem previst", explica el president de la Penya.

Després d'aquesta gran festa, la Penya Barcelonista de Mollet descansarà fins a l'any que ve: "Les properes activitats seran el 2023, quan volem recuperar la caragolada, la calçotada i les sortides", afirma Santi Sánchez.

Edicions locals