Mollet celebra la primera edició de la Festa de la infància

Serà aquest cap de setmana amb activitats familiars a diversos punts de la ciutat

Cultura, Societat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza aquest cap de setmana la 1a Festa de la Infància coincidint amb el Dia Mundial dels Drets dels Infants que se celebra el dia 20 de novembre.

Aquest dissabte i diumenge l'Ajuntament ha preparat activitats familiars diverses com tallers educatius, conta contes, espectacles infantils de música i de teatre, a diferents espais de la ciutat, en el que serà la primera edició de la Festa de la Infància, una celebració que, segons el govern local, neix amb vocació de continuïtat.

Dissabte 19 al parc de Can Mulà hi haurà activitats de 10.30 h a 14 h i de 15.30 h a 18 h, durant tota la festivitat hi haurà inflables, l’espai de jocs Orkestronia i l’espai per nadons 0-3 anys, Petits somnis.

Al matí a més hi haurà tallers de Titelles, Desitjos del Cor i Màscares del Món. I un espectacle itinerant La Gran Família, que sortirà a les 12.30 hores de plaça Major i finalitzarà al Parc de Can Mulà. I a la tarda tallers de Cotxes de Joguina i Màscares del Món i Caro von Arend explicarà contes sobre Els drets dels infantsa partir de les 17 hores.

Diumenge dia 20 hi ha prevista una cercavila que sortirà de la plaça Prat de la Riba fins al Teatre de Can Gomà on l’entitat La Xarxa llegirà un manifest. A les 12 h hi ha programada l’obra infantil l'Odissea del riure perdut. Les entrades es poden comprar aquí o al Centre Cultural La Marineta fins a esgotar existències.

La regidora d’Infància, Núria Muñoz Herrera, afirma que “Mollet està fent molts esforços en treballar i avançar en les polítiques d’infància. Celebrem el Dia Mundial dels Drets dels Infants per conscienciar i promoure que la nostra ciutat té aquesta mirada i compromís amb els drets dels nostres petits ciutadans i ciutadanes, creant espais per gaudir en família”.

Aquesta acció s’emmarca dins el Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA) aprovat per unanimitat el passat mes d’octubre i que té per objectiu vetllar pels drets i les oportunitats de la població molletana de 0 a 18 anys coordinant, promovent i impulsant les polítiques i actuacions de l’Ajuntament per tal de tenir cura d’aquest col·lectiu.

Edicions locals