Jose López renova com a cap de colla morat

Tanmateix, a la junta de la colla sí que hi ha hagut molts canvis

Cultura

Jose López renova com a cap de colla morat
Jose López renova com a cap de colla morat | Colla Morada

La Colla Morada va renovar diumenge la junta, que tornarà a comptar per tercer mandat consecutiu amb Jose López Font com a president. Tot i que el cap de colla mantingui el càrrec, dins de la junta hi ha molts canvis.

"Després de la festa major, la majoria de la junta no volia continuar i jo no ho sabia", explica un Jose López que a l'agost, just després de la proclamació de la colla guanyadora, ja admetia que havia de "reflexionar" abans de prendre una decisió sobre el seu paper a Morats.

Finalment, ha apostat per la continuïtat, en una junta formada per Andreu Montañana Chinchilla (vicepresident), Iris Delgado Moya (secretaria), Eva Morata Izquierdo i Judit López Font (tresoreres), i Marta Vilardebò Soler, Nico Cabrera Gallego i Edgar Ortega Gil (vocals).

Sobre els nous membres, el president destaca el retorn de Vilardebò –cap de colla del 2013 al 2014 i membre de la junta en altres anys–. "Em fa molta il·lusió que torni al capdavant de Morats", assenyala López sobre aquesta vocal, una de les creadores de la Santa Teca.

De cara al 2023, la junta es proposa potenciar la Banda de Músics, la canalla, els eskamots i la seva independència, i els patrocinadors i col·laboradors. També aposten per "dignificar la Santa Teca" i recuperar les colònies morades. A més, volen seguir oferint grans actuacions –com en els casos de Leticia Sabater, Toni Albà, Toni Moog, Strombers...– durant la festa major perquè molta gent les gaudeixi i "per seguir donant a parlar".

Edicions locals