Els diables molletans encaren els 40 anys amb nova direcció

Queralt Molins assumeix les regnes de l'entitat, suplint l'Aleix Benet, qui es manté a junta

Cultura

Xavier Corbera, Lidia del Rivero, Queralt Molins, Mariona Ripoll, Aleix Benet i Jordi Martín
Xavier Corbera, Lidia del Rivero, Queralt Molins, Mariona Ripoll, Aleix Benet i Jordi Martín | Ball de Diables de Mollet

El Ball de Diables de Mollet commemorarà el 2023 el seu 40è aniversari i ho farà amb una junta directiva renovada.

Queralt Molins és, des del passat dissabte 12 de novembre, la nova presidenta de l'entitat, i anirà acompanyada a la direcció de la colla del seu antecessor en el càrrec, l'Aleix Benet, qui ara exercirà com a secretari, del Jordi Martín (tresorer), la Lidia del Rivero (cap de colla), la Mariona Ripoll (cap de tabals) i el Xavier Corbera (coordinador).

De gairebé una vuitantena de socis que té Diables, van ser-ne una cinquantena els que van votar per escollir entre el projecte encapçalat pel Molins o el liderat pel Brian Bartés. Tot i que prefereixen no especificar la xifra de vots que va rebre cadascú, Molins va aconseguir la victòria.

Un dels principals objectius de la nova junta és, com diu la nova presidenta, "fer créixer la colla", tant pel que fa a nombre de socis com a promoure una activitat més regular. També es marquen com a repte assolir una economia estable de l'entitat i, conjuntament amb Mollet Feminista, crear el protocol per a la prevenció i abordatge de les violències.

Queralt Molins, la nova presidenta

El més destacat del 40è aniversari

Algunes de les propostes més destacades del 40è aniversari –programades per la comissió d'actes i la junta anterior– són: una mostra de fotografies i materials (febrer); la macrotabalada diabòlica amb tres colles convidades (març); una botifarrada, tallers i concert a Can Mulà (maig); i el correfoc i cercavila del 40è, al juny.

Edicions locals