Partits d'alçada pels dos equips del Mollet HC aquest cap de setmana

UEH Barberà i Igualada HCP seran els rivals dels sèniors el diumenge

Esports

El sènior femení buscarà recuperar bones sensacions
El sènior femení buscarà recuperar bones sensacions | Mollet HC

Aquest diumenge serà un dia important pels dos sèniors del Mollet HC. El masculí rep a la UEH Barberà a la pista de Polinyà, mentre que el femení visita a l'Igualada HCP. Els dos equips arriben amb dinàmiques oposades, però es mantenen a la part mitja de la taula.

El sènior masculí rep al líder, la UEH Barberà. L'equip molletà és tercer a la classificació, en una lluita apassionant per les primeres posicions amb l'equip de Barberà del Vallès i amb el CH Caldes. Els d'Eloi Gaspar ariben en bona forma, després del triomf que van aconseguir fa dues setmanes davant el CP Roda (5-4).

Per la seva part, el sènior femení visita la pista de l'Igualada HCP, un equip en mala ratxa però sempre perillós. Les de Mollet volen recuperar-se de la derrota que van patir el passat cap de setmana a casa contra el CH Palafrugell (1-3). Les de Rafa Trillo ocupen la quarta plaça i un triomf podria impulsar-les cap als tres primers llocs.

El partit del masculí contra la UEH Barberà començarà diumenge a les 12 h, mentre que el del femení a Igualada ho farà una hora més tard.

Edicions locals