Mor Emilio Gutiérrez, practicant durant més de 40 anys a Mollet

L'auxiliar de la Farmàcia Rovirosa va morir dijous a 82 anys

Societat

Mor Emilio Gutiérrez, practicant durant més de 40 anys a Mollet
Mor Emilio Gutiérrez, practicant durant més de 40 anys a Mollet

Emilio Gutiérrez Rodríguez, treballador de la Farmàcia Rovirosa, va morir dijous de la setmana passada a 82 anys després de passar una llarga malaltia. La seva feina de practicant el va fer molt popular a la ciutat, on va posar injeccions a diverses generacions de molletans.

Emilio Gutiérrez Rodríguez va néixer al municipi gallec de Celanova, a la província d'Orense, el 5 de novembre de 1940. Després de fer el servei militar va arribar a Mollet i tot i que durant un temps va treballar a la indústria, amb 23 anys va demanar feina a la Farmàcia Rovirosa, on va poder entrar a treballar gràcies a la seva experiència com a auxiliar de farmàcia a Galícia.

El 1964 comença a treballar a la farmàcia del carrer Berenguer III, on va estar 42 com a empleat fent tasques d'auxiliar de farmàcia. Entra la seva feina, tasques com prendre la pressió i fer de practicant posant injeccions, una activitat que també feia a domicili a sobre de la seva Derbi Antorcha, la coneguda popularment com a Derbi paleta, que el va portar amunt i avall per tota la ciutat. Després de més de 40 anys a la farmàcia molletana, el 2006 es va jubilar.

De tarannà afable, va ser veí de Gaietà Ventalló i va formar una família amb la seva dona Enriqueta i els seus dos fills, la Carme i el Joan.

"Va ser un treballador de primera, dels que costa de trobar. Sempre disposat a ajudar i fidel a casa, l'hem estimat tots perquè era una persona que es feia estimar", recorda Salvador Rovirosa, propietari de la farmàcia.

L'Emilio va morir dijous després d'una llarga malaltia i es va celebrar el funeral dissabte a la parròquia de Sant Vicenç.

Edicions locals