El Recanvis Gaudí Mollet pateix a Eivissa la quarta derrota consecutiva

L'equip molletà va perdre davant un rival superior com el Bàsquet Sant Antoni (87-75)

Esports

El Recanvis Gaudí Mollet va caure davant un rival superior
El Recanvis Gaudí Mollet va caure davant un rival superior | Ibiza Never Close

El Recanvis Gaudí Mollet ha entrat en una mala ratxa. Els de Josep Maria Marsà van caure el passat dissabte contra el Bàsquet Sant Antoni per 87-75 i van sumar la quarta derrota consecutiva. Els molletans tenen el pitjor estat de forma de la lliga juntament amb el CB Cornellà, en part per la plaga de lesions que segueix tenint l'equip.

El partit no va tenir massa història. El Bàsquet Sant Antoni va fer valdre la seva superioritat i va dominar en tot moment el partit. Els balears van posar-se per davant al primer quart (19-13) i van seguir ampliant el seu avantatge durant tot l'enfrontament. El conjunt eivissenc només va afluixar a l'últim parcial, que va ser l'únic que es va emportar el Mollet (17-24).

Vinicius da Silva, del Bàsquet Sant Antoni, va ser el jugador més destacat del partit amb 19 punts. Per part del club molletà, va destacar un complet Xavier Assalit que va sumar 10 punts, 5 rebots, 2 assistències i 4 pilotes robades.

La mala ratxa fa caure al Recanvis Gaudí Mollet fins al desè lloc amb un balanç de dues victòries i cinc derrotes, el mateix que tots els rivals que té per darrere. Aquest cap de setmana, els molletans tornen al Plana Lledó per jugar contra el Lobe Huesca La Magia el diumenge a les 19 h. 

Edicions locals