Una cinquantena de persones recorren el Prepirineu amb el Muntanyenc

El club molletà també entregarà aquest divendres els premis del Concurs de Fotografia

Cultura, Esports

El santuari de Montgrony va ser una de les aturades de la sortida
El santuari de Montgrony va ser una de les aturades de la sortida | Club Muntnayenc Mollet

El Club Muntanyenc Mollet segueix recorrent el GR 3 Sender Central de Catalunya. El passat cap de setmana va ser el torn per la tretzena etapa, entre Castellar de n’Hug (Berguedà) i Campdevànol (Ripollès). Una cinquantena de persones es van sumar a la sortida de l'entitat.

Els participants van cobrir un recorregut de 23 km i un desnivell acumulat de més de 1500 m per la serra de Montgrony. Durant l'excursió, els caminants van gaudir dels boscos i espais naturals de la zona del Prepirineu, a més de visitar el santuari de Montgrony i les ermites de Sant Joan de Cornudell i Sant Pere d’Aüira.

El club recorrerà la següent etapa del GR 3, entre Campdevànol i Sant Joan de les Abadesses, el pròxim 17 de desembre.

El Concurs de Fotografia entrega els seus premis

L'activitat del Club Muntanyenc no s'atura. Aquest divendres entregarà el premis del 18è Concurs de Fotografia, que es va celebrar a finals d'octubre. Enguany hi ha dues categories, l'oberta a tothom que tracta sobre activitats i esports de muntanya i l'exclusiva pels socis amb la temàtica d'arrels i soques. Ambdues categories tenen tres premis de 100, 50 i 30 euros. L'entrega dels guardons es farà a la seu del club a les 21 h.

Edicions locals