27a edició de Poetes Grans, a Mollet

Hi han participat 29 poetes d'entre 62 i 93 anys

Cultura

27a edició de Poetes Grans, a Mollet
27a edició de Poetes Grans, a Mollet

Dimecres (18 h) se celebrarà al Lledoner la 27a edició de Poetes Grans, per compartir paraules lligades en vers, que expliquen records, evoquen amors, recorden amics i reviuen moments viscuts.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració dels casals i entitats de gent gran de la ciutat, organitza un any més la trobada Poetes Grans.

Enguany la trobada tornarà a ser en format presencial amb la participació de 29 poetes, 17 dones i 12 homes, que han lliurat un total de 52 poemes escrits en català i en castellà. La mitjana d’edat dels participants és de 72 anys, essent la més jove de 62 i la més gran de 93 anys. Les temàtiques de les poesies són tan variades com l’amor, la família, la natura o la terra de procedència.

L’acte, que serà presentat per l’actor i cantant Oscar Bretau, comptarà amb la presència de la regidora de Gent Gran, Ana M. Díaz Aranda.

Aquesta serà la 27a edició de Poetes Grans, una iniciativa que va néixer l’any 1995 per oferir una plataforma als poetes i poetesses grans de la ciutat en la qual poguessin expressar les seves inquietuds poètiques i creatives.

Edicions locals