La Belluga treu nou disc, 'Escapa't de la fila'

El bateria de la banda perpetuenca és el molletà Sergi Morral

Cultura

La Belluga treu nou disc, 'Escapa't de la fila'
La Belluga treu nou disc, 'Escapa't de la fila' | La Belluga

El grup de música infantil La Belluga acaba d’estrenar el seu segon treball d’estudi, sota el nom d'Escapa’t de la fila. La banda està formada al municipi veí de Santa Perpètua de Mogoda i compta en el seu elenc amb el bateria molletà Sergi Morral.

Segons explica en Gerard Pla, membre de la banda, "aquest disc pretén ser una carta de presentació de La Belluga: varietat d’estils, punt de vista crític i dinamisme".

Des de ritmes llatins, passant pel rock, l'ska, el reggae o la cançó de bressol, pretenen fer reflexionar a les famílies sobre aspectes com el canvi climàtic, el joc al carrer, l’escolta activa o l’expressió de les emocions, tot mantenint l’essència de festa popular, dinamisme i alegria que caracteritza el grup.

 

Escapa’t de la fila ha estat produït i enregistrat a l’estudi de gravació Gate24 per Roger Gascon. A més, compta amb la col·laboració de l’escriptor Roc Casagran, autor de la lletra de la cançó «Si et volen posar en gàbies», escrita expressament per formar part del disc i de la qual se n’extreu la frase que li dona el nom.

El resultat és, segons Pla, un disc "més madur" que l’anterior, defensant que s’ha cuidat molt la producció musical i de les lletres de cada cançó.

Actualment, el grup es troba treballant en el proper videoclip i immers en la preparació del seu proper espectacle, que estrenarà durant el 2023 i el qual incorporarà les noves cançons.

La portada del disc

 

Edicions locals