Maria Segalés i José María Cruz, guanyadors del concurs de fotografia del Muntanyenc

Joan Planes, amb 'Rèptils de fusta', va ser el guardonat del premi votat pels socis de l'entitat

Cultura

'Escampant la boira', de Maria Segalés
'Escampant la boira', de Maria Segalés

El Club Muntanyenc Mollet lliurava divendres al vespre els premis del 18è Concurs de Fotografia Digital de Muntanya. La Maria Segalés i el José María Cruz van ser-ne els guanyadors de les dues categories, en un certamen que va disposar de 89 imatges presentades.

Segalés va endur-se el premi de la categoria open, d'activitats i esports de muntanya, amb la instantània Escampant la boira. Per la seva banda, Cruz va endur-se el guardó en la categoria social, d'arrels i soques (no arbres), amb la fotografia Subjectant el marge.

'Subjectant el marge', de José María Cruz

Enguany, com a novetat, hi ha hagut un premi votat pels socis del Club Muntanyenc, que va anar a parar a mans de Joan Planes (Rèptils de fusta).

'Rèptils de fusta', de Joan Planes

Els primers premis de cada categoria tenien una recompensa de 100 euros, mentre que se'n van lliurar 50 i 30 per als segons i tercers respectivament.

Com és habitual, l'entitat molletana farà una exposició amb algunes de les fotografies que han participat en el concurs. Fins a principis de l'any vinent estarà exposada en la seu del Club Muntanyenc, i posteriorment passarà per equipaments com les biblioteques de Mollet i Sant Fost o el Centre Cívic de Can Borrell. També es poden veure al web de l'entitat.

Imatge dels guanyadors de la categoria social | CMM

 

Edicions locals