235 atletes participen al Cros Escolar de Mollet

Ivan Zarco i Paula Fabregat, guanyadors de les curses open

Esports

Més de 200 atletes es van reunir a les pistes d'atletisme
Més de 200 atletes es van reunir a les pistes d'atletisme | CA Mollet

El Cros Escolar de Mollet va reunir 235 atletes a les pistes d'atletisme Pedra Salvadora. La jornada, organitzada pel CA Mollet el passat dissabte, forma part de la lliga comarcal del Consell Esportiu del Vallès Oriental. En total es van córrer 16 curses de totes les categories, des de mini fins a open, tant masculines com femenines.

Les curses principals, les de categoria open, van coronar a Ivan Zarco, del club Air Runners, i a Paula Fabregat, del CA Canovelles. El podi masculí el van ocupar Sergio Moreno, del Triatló Montornès, i Oscar Vadillo, del CA Mollet. Pel que fa a la categoria femenina, la segona plaça va ser per Maria Ángeles García, del CA Calderí, i la tercera per Bego del Salto, del CA Parets.

Bona representació baixvallesana

La participació baixvallesana més gran va ser, òbviament, la de l'amfitrió CA Mollet. El club molletà va comptar amb 75 atletes que van aconseguir 22 podis. També hi va haver tres atletes del Triatló Sant Gervasi.

Per part del CA Parets hi va haver 40 esportistes que van pujar quatre cops al podi. Finalment, Montornès va tenir vuit corredors al cros, dividits en sis del Club Triatló i dos del Club Atletisme. En total, van aconseguir tres podis.

La jornada va ser la cinquena de la lliga comarcal de cros, que segueix aquest cap de setmana a Granollers. El final serà el març de 2023 de nou a Mollet, aquest cop organitzat per l'Escola Sant Gervasi.

Edicions locals