Mollet dona la benvinguda a les festes de Nadal

Aquest dimecres la ciutat ha celebrat la tradicional encesa de llums

Societat

Mollet dona la benvinguda a les festes de Nadal
Mollet dona la benvinguda a les festes de Nadal

La ciutat ha celebrat aquest dimecres a la tarda la tradicional encesa de llums. Un acte que ha congregat una gran expectació, sobretot entre els més menuts que asseguts a primera fila esperaven emocionats la il·luminació de l'arbre de Nadal, situat entre les rambles Balmes i Fiveller.

L'arbre s'ha il·luminat després que un grup de comerciants i l'alcaldessa - que s'estrenava en l'encesa- fessin un compte enrere i pitgessin l'interruptor preparat per a l'ocasió.

La batllessa, Mireia Dionisio, destacava la importància i la gran expectació de l'acte: "Hi havia molta gent que ho estava esperant, també els comerciants de la ciutat tenien ganes de veure la ciutat il·luminada i vestida d'aquestes festes tan importants. Estem molt satisfets de com ha quedat i de la quantitat de gent que ha vingut avui a veure com enceníem l'arbre de Nadal".

Dionisio també avançava que enguany s'il·luminarà l’Avinguda Caldes i que al barri de Can Borrell – on es va fer també dimecres l'encesa de la masia- s’han posat banderoles. 

 La cloenda de l'acte ha anat a càrrec d'un quartet de corda de l'escola Municipal de Música, que a posat banda sonora a la cita amb algunes de les nadales més populars.

Una hora menys d'il·luminació 

Les llums de Nadal estaran obertes fins al dia de Reis. Però a diferència d'altres anys es preveu reduir 1 hora diària la il·luminació dels carrers, amb la intenció de reduir-ne el consum donada la situació energètica actual. Així està previst que les llums s'encenguin a les 17.30 h, mitja hora més tard del que era habitual, i s'apaguin a les 11 h, mitja hora més tard.

També contribueix a aquest estalvi energètic, el fet que totes les llums nadalenques que il·luminen els carrers i zones comercials de la ciutat són led.

Edicions locals