La UD Molletense perd el segon lloc

Els blanc-i-blaus van caure al camp del Racing Vallbona (2-0)

Esports

La Molletense va tornar de Vallbona sense cap punt
La Molletense va tornar de Vallbona sense cap punt | Racing Vallbona

La UD Molletense va patir el passat diumenge una dolorosa derrota al camp de Racing Vallbona per dos gols a zero. El resultat allunya als molletans del lideratge i els fa caure del segon al tercer lloc.

Els d'Antonio Filgaira es van trobar amb un partit igualat contra un rival a priori inferior, ja que es troba a la part baixa de la classificació. El partit va viure el seu moment clau al minut 54, quan la Molletense va perdre a Juan Carranza per doble groga. Els minuts següents van ser fatals pels molletans perquè van encaixar els dos gols que finalment decidirien el partit.

La derrota fa que la UD Molletense perdi el segon lloc i l'estela del líder de Segona Catalana, el CE Júpiter. Els de Mollet són actualment tercers amb 18 punts.

Aquest cap de setmana, els blanc-i-blaus tindran un descans abans de la pròxima jornada, que es diputarà la setmana que ve. La Molletense tornarà a anar a Barcelona per jugar contra el CF Singuerlín, un dels seus rivals directes perquè porta els mateixos punts que el combinat molletà.

Edicions locals