Arnau Basagaña: 'L'equip pot arribar a on vulgui'

El tècnic montmeloní ja està dirigint les seves primeres sessions al CF Mollet UE

Esports

Arnau Basagaña ja ha estat en contacte amb la plantilla
Arnau Basagaña ja ha estat en contacte amb la plantilla

Sergi Casanovas

Arnau Basagaña, el nou entrenador del primer equip del CF Mollet UE, ja ha dirigit les seves primeres sessions amb la plantilla molletana. El tècnic es mostra il·lusionat per aquest nou repte i creu que el conjunt molletà té potencial per sortir de la situació en la qual es troba actualment.

El nou preparador arriba al CF Mollet UE amb el seu equip tècnic format per quatre integrants: l'Olías, l'Eric, el Luís i ell mateix. Basagaña afirma que afronten el repte "amb il·lusió i molta feina" i que tenen "moltes ganes de començar a treballar amb els jugadors". L'entrenador explica que el primer contacte amb el club es va produir fa temps i des de llavors ell i el seu equip tècnic sempre s'han mostrat "disposats a venir, perquè és un projecte molt interessant".

De fet, el nou equip tècnic ja ha pogut provar als jugadors de l'equip molletà amb bones sensacions: "La primera sessió molt bé, amb una intensitat i un estat anímic molt bo", afirma Basagaña. El preparador reconeix que el primer equip "no està en un bon moment" i que, per això, cal "canviar la mentalitat". El montmeloní creu que l'equip té molt potencial: "Hi ha molt bons jugadors. Ells poden arribar on vulguin, tenen qualitat i actitud, però cal treballar".

El primer partit oficial del nou entrenador serà la setmana que ve al derbi contra el CF Parets, on Basagaña espera poder endur-se "la primera alegria de moltes". Abans però, el club li està preparant un amistós per principis de la setmana que ve, de cara a preparar l'equip pels partits oficials. Aquest partit encara està pendent de confirmar.

Edicions locals