Primer cap de setmana amb activitats benèfiques per 'La Marató' a Mollet

Els Castellers de Mollet preparen per dissabte una fideuada popular i una tarda de salsa i batxata

Societat

Primer cap de setmana amb activitats benèfiques per 'La Marató' a Mollet
Primer cap de setmana amb activitats benèfiques per 'La Marató' a Mollet

El Baix Vallès comença a moure's per col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany se celebrarà diumenge 18 de desembre i dedicarà la seva 31a edició a les malalties cardiovasculars. 

Una de les primeres localitats del territori a posar-se a bategar serà Mollet amb tres activitats previstes per aquest divendres i dissabte. La primera, la de divendres, és un esmorzar solidari (10 h) amb pa i xocolata que organitzaven els alumnes i el personal del col·legi Lestonnac. 

Els altres dos actes benèfics de la ciutat els organitzen dissabte els Castellers de Mollet. La colla prepara una fideuada popular a la plaça Prat de la Riba, a partir de les 13.30 h, i de 18 h a 21.30 h farà moure l'esquelet als presents amb una sessió de salsa i batxata al Mercat Vell per un preu de 5 euros.

Els tiquets de l'àpat valen 7 euros i es poden comprar de forma anticipada a diferents establiments de Mollet: Fruiteria El Nou Can Palau a l'avinguda Antoni Gaudí amb el carrer Sant Roc; Venus Joieria, al carrer Gaietà Vínzia, 45 o a l'avinguda Berenguer III, 22; Forn i pastisseria Prat de l'avinguda Calderó, 48 i a la Farmàcia Gallecs 73, al carrer Gallecs, 73. 

Edicions locals