La Generalitat crearà un bus exprés entre Mollet i Barcelona

Aquesta línia, que utilitzarà un carril específic, se sumarà a l'actual Barcelona-Mollet-Parets-Bigues

Societat

La Conselleria de Territori i Sosteniblitat implantarà progressivament aquesta tardor una quarantena de noves línies de bus exprés a tot Catalunya. Un dels itineraris anunciats per a aquest servei de transport és el de Mollet-Barcelona, que se sumarà al ja existent de Parets i la Vall del Tenes.

La Generalitat aposta pel bus exprés, perquè el considera un sistema de transport més eficient i competitiu, que "connecta ràpidament els principals pols de mobilitat del territori que concentren major demanda de desplaçaments".

Respecte les línies convencionals, es redueix notablement el temps del trajecte del recorregut, ja que s'aprofiten infraestructures com ara carrils bus o prioritats semafòriques en els encreuaments, i compten amb poques parades al llarg del recorregut, per tal d’oferir "un servei atractiu a l’usuari, amb millors freqüències de pas, informació en temps real dins i fora dels vehicles i una imatge corporativa comuna", detallen els responsables del govern català.

L'Ajuntament de Mollet assegura, però, que encara no ha rebut cap notificació formal de l'actuació per part de la Generalitat i encara menys es disposa d'una data prevista de posada en funcionament del servei.

Edicions locals