Tornen les patrulles mixtes de mossos i policia municipal per reforçar la seguretat el Nadal

Els cossos de seguretat posen en marxa el dispositiu Grèvol de seguretat als eixos comercials

Societat

Tornen les patrulles mixtes de mossos i policia municipal per reforçar la seguretat el Nadal
Tornen les patrulles mixtes de mossos i policia municipal per reforçar la seguretat el Nadal

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Mollet posen en marxa aquests dies el dispositiu Grèvol, que preveu un reforç de la seguretat als eixos comercials durant les dates de compres nadalenques. El dispositiu es du a terme entre el 9 de desembre i el 5 de gener.

Mossos, la unitat de proximitat de la Policia Municipal i els agents cívics es coordinen per intensificar la vigilància de les zones comercials i prevenir delictes, com per exemple furts i robatoris, i augmentar la sensació de seguretat de comerciants i d'usuaris dels comerços i la via pública.

Després d'uns anys sense patrulles mixtes, aquesta campanya tornaran les parelles formades per agents de mossos i policia municipal, que es farà els dies assenyalats.

En una primera fase, els agents visiten establiments comercials per donar consells de seguretat als responsables del comerç. Es posarà especial atenció a comerços com joieries i perfumeries, més susceptibles de patir robatoris pel preu dels productes que ofereixen. "Un dels consells bàsics és que no es deixin molts diners de la recaptació a la caixa enregistradora", expliquen fonts de Mossos d'Esquadra. El cos també aconsella avisar a la policia en cas de veure alguna persona sospitosa pels voltants del comerç.

Durant els dies més pròxims a Nadal, en què s'intensifiquen les compres, es preveu un reforç dels patrullatges a peu dels agents. També es faran vigilàncies estratègiques a diferents punts de la ciutat i controls de pas de vehicles i persones a les entrades i sortides de Mollet, reforçant sobretot els horaris de tancament dels comerços.

Edicions locals