Nou any de reptes pel CPA Mollet

El club arrenca l'any a l'espera de poder tornar a ple rendiment després de les obres al Riera Seca

Esports

El grup xou és un dels equips en creixement del club
El grup xou és un dels equips en creixement del club | CPA Mollet

El CPA Mollet arrenca un nou any amb la perspectiva de seguir creixent com a club i de poder tornar a l'activitat completa quan avancin les obres al pavelló Riera Seca. L'entitat comença el 2023 amb una seixantena de patinadors i l'objectiu de competir "a nivells territorials i open", explica la seva coordinadora Júlia Marco.

El club inicia la nova temporada amb una seixantena de patinadors d'entre 3 i 22 anys que competeixen de forma individual, a més d'alguns equips col·lectius com el grup xou o el grup màster, format per adults. Per aquest 2023, des del CPA Mollet es marquen diverses metes: "Volem participar en campionats territorials i de Catalunya. També volem posar al club a nivells alts dels rànquings", afirma Júlia Marco. La coordinadora creu que són objectius realistes perquè tenen "patinadors que estan fent una molt bona feina individualment".

El desenvolupament de la temporada passa per les obres del Riera Seca. "Ara mateix estem a mig gas per tenir una única pista compartida. Intentem aplicar les hores en preparació i altres activitats fora de la pista", explica Marco. Tot i això, des de l'entitat esperen amb moltes ganes poder tornar al pavelló, un fet que esperen "per mitjans de febrer" i que suposarà "un gran avanç pel club i les seves instal·lacions".

Bon balanç del 2022

Respecte al recentment finalitzat 2022, Júlia Marco en fa una valoració positiva: "Va ser bastant positiu. Vam aconseguir classificar un parell de patinadors a les finals i vam tenir patinadors de nivell World Skate". La coordinadora també es mostra satisfeta perquè l'any passat van poder "ampliar la plantilla", tant d'equip tècnic com d'esportistes del CPA Mollet.

Edicions locals