L'Escola i el Cos de Dansa de l'Esbart, en una única actuació

Oferiran 'Cançons i balls a la plaça' i 'Gitaneries', diumenge a les 18 h a Can Gomà

Cultura

| David Rico / Arxiu

L'Esbart Dansaire de Mollet oferirà  diumenge una actuació conjunta de l'Escola i el Cos de Dansa. Serà al Teatre de Can Gomà a partir de les 18 h i serà l'oportunitat per veure per primera vegada després de diversos anys el grup de juvenils dalt de l'escenari.

Això serà en la primera part de l'actuació, amb tres grups de l'Escola de Dansa que oferiran Cançons i Balls a la Plaça. A la segona part, es podrà gaudir del Cos de Dansa amb Gitaneries, la versió de gitanes per escenari.

A diferència d'altres anys, enguany només hi ha una actuació en comptes de dues. D'una banda, per "impulsar l’Escola de Dansa i que el futur i el planter del Cos de Dansa tingui una oportunitat per mostrar a l’escenari la seva feina", segons explica el director artístic, Sergi Roldan. D'altra banda, malgrat que el Cos de Dansa es troba preparant el seu nou espectacle, que s'estrenarà al març, no volia faltar a la cita de la tradicional actuació de la festa major d'hivern i oferirà el seu xou com a complement del de l'Escola de Dansa.

Edicions locals