L'Ajuntament ordena el tancament provisional de la sala Kèfem

Les queixes dels veïns pel soroll i la falta d'adequació de l'espai en l'aïllament sonor han provocat el tancament

Societat

La sala Kèfem no podrà reobrir fins que presenti la documentació corresponent
La sala Kèfem no podrà reobrir fins que presenti la documentació corresponent | Kèfem

L'Ajuntament ha tancat provisionalment la sala d'oci Kèfem per les queixes veïnals sobre el soroll. Des del consistori asseguren que s'ha instat en reiterades ocasions a la sala a aplicar mesures per limitar els nivells de so i que davant la inacció dels responsables s'ha procedit al tancament de la sala com ja s'havia advertit amb anterioritat.

La cronologia comença el novembre del 2021, quan els veïns i veïnes de la zona presenten diverses denúncies a l'Ajuntament pel soroll generat per la sala Kèfem. Llavors, el govern municipal va instar als propietaris a realitzar mesures correctores i una acta de control i verificació de la limitació de so, uns requisits que segons el consistori "no s'han complert".

A partir de l'octubre, l'Ajuntament va advertir de la imposició de mesures com el tancament provisional si no s'acomplien les actuacions demanades, un tancament que es va acabar aprovant el passat 13 de gener.

La sala Kèfem podrà reobrir "tan bon punt presenti el certificat amb la limitació de decibels corresponents, reclamat des del gener de 2022", segons indiquen des de l'Ajuntament.

La festa d'Ara Mollet, primera afectada

El tancament provisional de l'espai d'oci ha obligat a cancel·lar la festa musical que el grup Ara Mollet ERC tenia prevista per avui dissabte a la nit. El partit organitzava des de l'1 h una sessió de música pop, rock i disco amb el DJ Joan Creus, una celebració que no es podrà dur a terme per aquest tancament.

Edicions locals