El Club d'Escacs Mollet inicia l'any amb victòria

Els molletans van guanyar la primera jornada contra la Penya Cerdanyola per 6,5 a 3,5 punts

Esports

El primer equip molletà va començar la lliga amb bon peu
El primer equip molletà va començar la lliga amb bon peu

La nova temporada del Club d'Escacs Mollet no podria haver començat millor. El primer equip es va endur dissabte el triomf a la jornada inaugural de Divisió d'Honor per un clar 6,5-3,5 contra la Penya Cerdanyola. Aquest resultat els permet situar-se en segona posició provisional, entre els equips que han sumat un punt al primer partit.

El CE Mollet va endur-se el triomf al Centre Cívic La República gràcies a les cinc partides guanyades de Christian Ríos, Erwan Lever, Francesc Fernández, Joaquim Travesset i el debutant Michael Lambert. L'equip va rematar el marcador amb les tres taules de Pere Garriga, Cristian Fernández i Esteban Montilla, que els hi van donar un punt i mig.

El president del club, Ramon Caro, es mostra satisfet amb aquest triomf, ja que era un duel contra "un rival directe". L'objectiu de l'equip molletà passa aquest any per "mantenir la categoria", que és la més alta de Catalunya, i per fer-ho aspira a entrar al grup pel títol, fet que els asseguraria la permanència. En la mateixa línia es mostra Cristian Fernández, un dels jugadors que es mantenen al club. Fernández creu que la primera jornada era "un matx molt igualat" i que el punt aconseguit és molt important. El jugador afirma que l'equip està motivat i que té un gran futur per la seva joventut.

El club ha format aquest any "un equip més modest amb menys titulats internacionals, però més compacte en els taulers de 5 a 10", afirma Ramon Caro. El primer equip manté al seu jugador insígnia, el Mestre Internacional Pere Garriga, i a part del bloc central amb diversos jugadors i mestres molletans. El combinat també presenta algunes incorporacions com les de Samuel Malca i Íñigo Ortín, a més del debut del jugador de 14 anys Michael Lambert, format al club molletà. L'equip també recupera a Erwan Lever, que ja va jugar al club. El president espera que aquesta alineació pugui "lluitar amb garanties" per l'objectiu de la salvació.

Quatre equips per aquesta temporada

Aquest cap de setmana també han debutat la resta d'equips del Club d'Escacs Mollet, que aquest any compta amb quatre equips. L'equip B competirà a Preferent de Barcelona i es va endur el triomf a la primera jornada contra el Cerdanyola B per 7,5-2,5. El C va caure davant el tercer equip de Cerdanyola per 2,5-5,5 a la Primera Provincial, mentre que el conjunt D també va perdre, en aquest cas contra el Caldes B per 1,5-4,5 a la Segona Provincial.

Edicions locals