Tardà i Nuet avalen la coalició entre ERC i EUiA per 'fer el tomb' al govern de Mollet

Els responsables d'ambdós partits visitaven Mollet diumenge

Política

Tardà i Nuet avalen la coalició entre ERC i EUiA per 'fer el tomb' al govern de Mollet
Tardà i Nuet avalen la coalició entre ERC i EUiA per 'fer el tomb' al govern de Mollet | @aramollet

Aprofitant la diada de Sant Vicenç, diumenge la candidatura d'Ara Mollet ERC EUiA va organitzar una parada informativa a la rambla Fiveller, on van ser presents l'històric membre d'ERC Joan Tardà i l'exsecretari general de Comunistes de Catalunya i d'EUiA, Joan Josep Nuet, que van fer costat a la coalició creada a Mollet per concórrer a les eleccions municipals.

"Sortim al carrer per explicar el nostre projecte com a alternativa a un govern de més de 36 anys de PSC", explicava la candidata d'Ara Mollet, Marta Vilaret, qui destacava la necessitat d'un canvi al govern municipal per "higiene democràtica". "A la ciutat hi ha moltes coses que no canvien, que estan estancades. Hi ha un anquilosament i falten noves idees i nous projectes", afegia.

Vilaret considera que l'actual govern del PSC no afronta els problemes de fons de la ciutat com, el desenvolupament de l'activitat econòmica, el manteniment de la via pública o la política cultural. "És cert que veiem més activitat que mai al carrer en els últims mesos i això és per la voluntat del govern de mostrar que passen moltes coses abans de les eleccions, però el que necessita la ciutat no se soluciona amb maquillatge d'última hora", etzibava.

Aval a la coalició

L'acte de diumenge va servir per escenificar la coalició entre ERC i Esquera Unida i Alternativa (EUiA) amb primeres espases d'ambdós partits. "Fem equip perquè compartim un objectiu comú i és que cal relleu a la ciutat amb un nou projecte de la gent progressista d'esquerres", apuntava Vilaret. Una idea que reforçava Nuet: "A Mollet cal un canvi i per possibilitar-lo la gent d'esquerres i republicana ens hem posicionat darrere la Marta Vilaret. Ens hem unit i ens hem posat d'acord per fer possible el canvi", deia. Segons Nuet, la gent d'EUiA de Mollet pot aportar a la coalició experiència. "Hem estat a l'Ajuntament, coneixem la ciutat i tenim molt bona relació amb el teixit associatiu així que podem avaluar bé els problemes a la ciutat", assegurava.

Per la seva part, Joan Tardà, destacava la trajectòria d'ERC a Mollet, que ha passat a convertir-se en la segona força de la ciutat. "Ja som alternativa i ara el que cal és fer el pas definitiu i per això és bo que el republicanisme hagi convergit amb l'acord entre ERC i EUiA". Tardà feia menció a la situació econòmica actual i la necessitat de donar-hi resposta des de les esquerres. "Vivim una conjuntura difícil, sobretot per als més desafavorits. Cal que les esquerres siguin alternativa a aquelles forces que, malgrat que se'n diuen, els fets demostren que no ho són tant", deia Tardà en referència al PSC. "Al maig cal fer el tomb a Mollet", concloïa.
 

Edicions locals