El quiosc de la rambla Fiveller torna a obrir portes

Després de 35 dies tancat, el punt de venda de diaris ha engegat l'activitat aquest dilluns amb el Daniel Hervás al capdavant

Economia

El quiosc de la rambla Fiveller torna a obrir portes
El quiosc de la rambla Fiveller torna a obrir portes

El quiosc de la rambla Fiveller ha tornat a apujar la persiana aquest dilluns. En Daniel Hervás, s'ha posat al capdavant del negoci després que en Josep Rodríguez Marquina, qui havia regentat el punt de venda de diaris durant 38 anys, es jubilés el passat 18 de desembre.

En Daniel, feia 8 anys que treballava al quiosc amb el Marquina, i ara l'Ajuntament li ha concedit la concessió provisional del negoci, a l'espera d'una nova licitació.

Segons el flamant quiosquer, el fet que no es perdi "un punt de referència a Mollet" com és el quiosc i poder donar opcions a què la gent "segueixi llegint", és el que l'ha dut a fer aquest pas i posar-se al capdavant del negoci. 

El quiosc estarà obert de dilluns a diumenge i de moment Hervás en durà les regnes tot sol: "Estaré 14 hores aquí. Cada dia sense descans", explica. 

Tot i continuar amb el negoci, el quiosquer es planteja fer-hi alguns canvis: "Fa 40 anys que no es toca res i s'han de fer coses, el sostre s'ha d'arreglar, per exemple", comenta.

També vol apostar per atreure a un públic més jove i implicar-se en el teixit associatiu de la ciutat, com per exemple col·laborant com a punt de venda d'entrades d'actes culturals que tinguin lloc a Mollet.

 

Edicions locals