La Natació Sant Gervasi triomfa al Campionat de Catalunya Màster

El club molletà va aconseguir 39 medalles i el cinquè lloc a la competició

Esports

Els nedadors del club van vèncer en diverses proves i disciplines
Els nedadors del club van vèncer en diverses proves i disciplines | CEE Sant Gervasi

El CEE Sant Gervasi Natació va obtenir grans resultats al Campionat de Catalunya Màster, celebrat el passat cap de setmana a Manresa. Els nedadors del club van penjar-se 39 medalles, dividides en 19 ors, 13 plates i 7 bronzes. Aquests resultats van situar al club en cinquena posició al medaller total.

El club molletà va comptar amb 27 esportistes a la competició, que van participar en múltiples proves, tant individualment com per equips. Els nedadors masculins del club van liderar el recompte de podis del club amb 16 metalls d'or, 10 de plata i 6 de bronze, mentre que la secció femenina es va quedar amb 3 medalles d'or, 3 més de plata i una de bronze.

En total sumen 39 medalles que van situar al CEE Sant Gervasi a la cinquena posició del rànquing general, només per darrere d'Aquamàsters, CN Sabadell, CD Jerez Natación i CN Terrassa, i per davant dels amfitrions del CN Manresa. Al campionat català hi van participar un total de 64 clubs, entre els quals també estava el CN Parets que va sumar 4 ors, 3 plates i 7 bronzes.

Edicions locals