Susana Calvo torna a encapçalar la llista del PP a Mollet

La popular apel·la al vot útil i espera recuperar la representació a l'Ajuntament, que va perdre el 2019

Política

La veterana Susana Calvo tornarà a ser el cap de cartell de la candidatura del PP a les eleccions municipals del 28-M a Mollet. Després de quatre anys sense representació al plenari municipal, els populars es reivindiquen com l'única alternativa de centredreta i esperen recuperar la presència a l'Ajuntament.

Regidora del PP a Mollet durant 20 anys, entre el 1999 i el 2019, després de quatre anys allunyada de la primera línia política, el novembre, Calvo ha decidit tornar a implicar-se activament. El novembre va ser elegida presidenta local del PP, un càrrec que compagina amb el de coordinadora del partit al Vallès Oriental.

Per a la candidata "el PP és l'única candidatura de centredreta alternativa al govern d'esquerres de Mollet, un govern que des de fa temps ha donat l'esquena als problemes reals de Mollet", considera Calvo. La candidata popular, de qui el partit destaca la seva capacitat de gestió, la proximitat i la capacitat d'arribar a acords, posa sobre la taula els problemes que a parer seu té la ciutat. "Des de fa 4 anys s'han oblidat de la neteja, ha incrementat la inseguretat, i no hi ha ajudes per als comerciants ni per obrir nous negocis, cosa que paralitza l'activitat econòmica a la ciutat", ha lamentat.

Així mateix, ha afegit que "el govern de la ciutat està completament acomodat i, des que el PP no té representació municipal, l'oposició està desapareguda". Per això considera que "el PP ha de tornar a estar a l'Ajuntament i treballar des de dins buscant solucions als problemes reals dels veïns". "Estem recuperant de nou la confiança de la gent, perquè som un partit que sap gestionar, que baixa impostos i crea llocs de treball".

Per a la candidata “Mollet és la prioritat” i demana “deixar de banda controvèrsies ideològiques que només responen a interessos partidistes, però no serveixen per millorar les necessitats del dia a dia dels habitants de Mollet”.

Calvo apel·la al vot útil per al PP, perquè "és un partit que ha demostrat que sap gestionar i que en els pitjors moments és l'únic capaç d'aportar solucions i oferir estabilitat", ha conclòs.

 

Edicions locals