La Nit de l'Esport arriba a la 30a edició

La gala se celebrarà avui divendres a les 20 h al Teatre de Can Gomà

Esports

La Nit de l'Esport compleix 30 anys d'història a la ciutat
La Nit de l'Esport compleix 30 anys d'història a la ciutat | Ajuntament de Mollet

La Nit de l’Esport celebra la seva 30a edició amb molts premis, mencions i algun reconeixement especial. La gala tindrà lloc avui divendres al Teatre de Can Gomà a partir de les 20 h. L'edició d'enguany de la gala esportiva serà especial, ja que arriba als 30 anys d'història premiant als millors esportistes, equips i clubs de la ciutat.

La Nit de l'Esport arriba als 30 anys amb la nova edició que se celebra aquest divendres. La gala va començar a principis dels anys 90 de la mà del regidor d'Esports Josep Monràs: "L'esport de Mollet no tenia cap acte com aquest i la data de Sant Vicenç era ideal per fer-ho". En aquests 30 anys, la gala ha tingut moments i premiats de tota classe i una gran evolució: "L’esport a Mollet ha tingut una gran transformació i la nit és la demostració d’això. És un recorregut per la història de l'esport molletà", explica Monràs.  El regidor creu que aquesta celebració és "un gran altaveu de la fortalesa i la vitalitat que té l'esport a la ciutat" i que és motiu d'orgull per a tota la ciutat.

Premis de tota mena

La gala d'enguany repartirà 12 premis i 7 mencions i guardons especials. Anna Demunt (CE Sant Gervasi Natació), Judith Carricondo (Actitud Crew) i Alina Charaeva (Club Tennis) són les tres nominades al premi a millor esportista de l'any. D'altra banda, el guardó masculí se'l disputaran Marc Tort (Club Atlètic), Ignasi Belver (Club Bàsquet) i Izan García (CE Mollet Team). Pel que fa als premis a les promeses, Aroa Zapata (Club Atlètic), Valentina Gómez (Mollet HC) i Núria García (Actitud Crew) són les finalistes al premi femení. En categoria masculina els nominats són Alejandro Muñoz (Club Atlètic), Unai Alcázar (Radical 360) i Jordi García (Actitud Crew).

Passant a les categories col·lectives, destaca el premi a millor equip absolut, que en aquesta ocasió estarà entre el sènior femení del Mollet HC, el sènior femení del Club Tennis i l'equip de triatló del CE Sant Gervasi. Pel que fa al millor equip de base, els nominats són l'equip aleví infantil del Club Atlètic, el Juvenil A de la UFS Mollet i el grup de natació escolar del CE Sant Gervasi.

A més d'aquests guardons, també hi haurà premis pels millors club, entrenador, escola i patrocinador i també a l'esportivitat i als valors esportius. Les mencions especials d'aquest any seran pels esportistes Juan Cariñena, Rosanna Camprubí i Mar Juárez i pels clubs Muntanyenc i UD Molletense.

Finalment, Juan Carlos Unzué i Alèxia Putellas recolliran els premis especials de la gala, el guardó commemoratiu del 30è aniversari i el premi Internacional. En el cas de la futbolista, és el segon any consecutiu que obté aquest reconeixement, mentre que per Unzué serà el primer cop a la Nit de l'Esport molletana amb el premi especial creat per homenatjar els 30 anys de la gala esportiva.

Edicions locals