Una Nit de l'Esport molt especial

La gala va recordar els seus 30 anys i va tenir diversos records i homenatges

Esports

La gala va tenir moments de tota mena
La gala va tenir moments de tota mena

El Teatre Can Gomà va acollir el divendres al vespre la Nit de l’Esport, una festa que enguany complia els 30 anys i en la que s’ha reconegut els i les esportistes, equips i entitats que han destacat al llarg de la temporada 2022. A més de premis, la gala també va tenir moments de record i emotius.

La Nit de l'Esport va començar amb un vídeo repassant tota l'escena esportiva molletana durant el 2022, abans de començar les entregues de premis.

A més dels guardons habituals, la gala també va tenir diverses mencions especials, en aquesta ocasió pels esportistes Juan Cariñena, Rosanna Camprubí i Mar Juárez. També van rebre aquest reconeixement el Club Muntanyenc per la Caminada Nocturna per Gallecs i la UD Mollense per la Molletense Cup.

La nit també va entregar el premi internacional a Alèxia Putellas i el commemoratiu dels 30 anys a Juan Carlos Unzué. Les dues personalitats no van poder assistir a la gala, però van gravar dos vídeos agraint els guardons.  En el vídeo, la futbolista molletana va afirmar que és "un orgull rebre aquest premi de la meva ciutat" mentre que Unzué va destacar com "l'esport ens posa a prova i ens fa resilients des de ben joves".

El moment més emotiu

Després de totes les entregues de premis, la gala va tenir el seu moment més especial amb un nou vídeo recopilatori de les 30 edicions de la festa de l'esport local i un homenatge al seu impulsor i regidor d'Esports durant els 30 anys, Josep Monràs, visiblement emocionat durant aquest moment.

Josep Monràs va rebre un sentit homenatge de part de les entitats esportives

El regidor reitera el seu "agraïment personal i sentit" per l'homenatge i fa balanç del seu mandat al capdavant de la regidoria d'esports: "L'esport molletà del 1993 no té res a veure amb l'actual. Hem aconseguit donar un tomb a les instal·lacions esportives, tot i que encara ens queda camí per recórrer, hem incrementat la pràctica de l'activitat esportiva, hem donat fortalesa als clubs i hem tingut reconeixements internacionals. Me'n vaig satisfet".

També ha estat una gala emotiva per l'alcaldessa Mireia Dionisio: "Per a mi, la nit ha estat doblement emotiva, pel reconeixement a Josep Monràs i per ser la meva primera com a alcaldessa". La batlle també fa balanç de la història de la Nit de l'Esport: "És un projecte que va començar petit i ara s'ha convertit en un autèntic orgull de la ciutat". Dionisio creu que en aquests anys s'ha impulsat un projecte esportiu que ha calat en la societat molletana, ja que "tenim més de 30 entitats, més de 4.000 esportistes federats i més de la meitat de molletans i molletanes estan involucrats d'alguna manera en l'esport". 

A més dels representants de l'ajuntament, aquesta de la Nit de l’Esport va comptar, entre d’altres, amb la presència de Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya; Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya; i Antoni Carmona, assessor de l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Edicions locals