El Mollet HC masculí apunta a la fase d'ascens

El conjunt molletà s'ha col·locat líder a tres jornades del final de la primera fase

Esports

L'equip masculí podria lluitar per l'ascens a Nacional Catalana
L'equip masculí podria lluitar per l'ascens a Nacional Catalana | Mollet HC

La primera fase de la lliga d'hoquei arriba al seu tram final i el sènior masculí del Mollet HC aspira a tot. El conjunt molletà ha sumat dos triomfs molt importants a les últimes setmanes contra CH Caldes (4-0) i CP Roda (3-5), que li han servit per posar-se líder del grup 1A. Quan falten tres jornades pel final, l'equip està a un pas de classificar-se per la fase d'ascens, on entren els quatre millors del grup.

L'equip molletà sembla haver superat el mal moment de la temporada, on va arribar a acumular sis partits sense guanyar. Pel seu entrenador, Eloi Gaspar, no hi ha hagut cap canvi ni secret: "Hem seguit persistint i entrenant. Són etapes de la temporada, quan la pilota no vol entrar no es pot fer res". Tanmateix, el tècnic creu que les baixes també els van perjudicar, ja que van estar diversos partits sense la plantilla al complet, un fet que s'ha solucionat en part als últims partits. En aquest tram de la temporada, Gaspar creu que el seu equip està fent les coses bé. "Estem defensant molt bé i en atac hi ha coses interessants".

De cara a aquest final de temporada, l'objectiu clar del sènior masculí és la fase d'ascens: "Teòricament, si guanyem un dels dos partits estem dintre, però tenim rivals molt difícils". L'equip tindrà una jornada de descans aquesta setmana, on segurament perdrà el liderat, i pels dos últims partits s'enfrontarà a la UEH Barberà (fora) i al CP Voltregà (a casa). Gaspar remarca la dificultat dels rivals, que són "clubs amb molta història d'hoquei i que necessiten guanyar costi el que costi".

De moment, l'entrenador es mostra molt satisfet amb el transcurs de la temporada: "Hauríem firmat estar en aquesta situació a principi de temporada". En cas de classificar-se per la fase d'ascens, la situació canviaria completament perquè evitarien definitivament el descens i podrien plantejar-se "lluitar per l'ascens a Nacional Catalana", afirma Eloi Gaspar.

Situació contrària pel femení

El sènior femení del Mollet HC viu un moment totalment diferent. L'equip no ha pogut sortir de la ratxa negativa i ha caigut a l'última posició. El seu futur ja està decidit i serà la fase de permanència a Nacional Catalana, ja que només els hi queda una jornada i estan a 9 punts de la ronda d'ascens. El conjunt femení intentarà trencar el mal moment de forma abans de la segona fase aquest cap de setmana a l'última jornada. Les molletanes rebran a l'Igualada HCP el dissabte a les 19 h a Polinyà.

Edicions locals