La discoteca Kèfem reobre aquest divendres després del tancament provisional

El local tornarà a obrir amb les condicions de nivell de so que marcava l'Ajuntament

Societat

La discoteca Kèfem reobre aquest divendres després del tancament provisional
La discoteca Kèfem reobre aquest divendres després del tancament provisional

Després del tancament provisional que va decretar l'Ajuntament fa unes setmanes, la discoteca Kèfem de Mollet tornarà a obrir les seves portes aquest divendres però amb uns nivells de so més baixos per evitar les molèsties als veïns.

Segons fonts properes a la propietat, l'advocada del responsable de la discoteca ha enviat a l'Ajuntament la documentació requerida sobre les obres que s'haurien fet fa temps al local per reforçar les plaques insonoritzadores. Així doncs, el local comptaria amb el permís per reobrir, però amb un nivell màxim de 85 Db de so, que era la condició que va marcar l'Ajuntament perquè es pogués reprendre l'activitat.

LAjuntament va ordenar fa dues setmanes el tancament provisional de la sala Kèfem, a la ronda de Can Fàbregas, per les queixes veïnals pel soroll. Des del Consistori asseguraven que s'havia instat en reiterades ocasions a la sala a aplicar mesures per limitar els nivells de so i que, davant la "inacció" dels responsables, s'havia procedit al tancament de la sala.

La propietat, en canvi, assegurava que s'hi han fet actuacions d'aïllament acústic i que el local estaria treballant a uns nivells de so "per sota del que marca la llicència que tenim com a discoteca", apuntaven. En aquest sentit, l'advocada del propietari del local considera que aquests nivells de so seran "provisionals", ja que no s'adiuen amb el que marca la llicència de discoteca.

Edicions locals