ICV-EUiA fa una valoració negativa del mandat socialista

El grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Mollet ha anunciat que, a partir d'ara, farà una oposició al govern local "més contundent i amb un perfil més clar d'alternativa". Així ho explicava la regidora portaveu, Noemí Fernández, en roda de premsa.

Política

El grup municipal acusa el govern de no tenir un projecte equilibrat de ciutat de progrés i participació. “Hi ha un excés d’improvisació en les grans decisions”, deia Fernández, una afirmació que López exemplificava amb els canvis d’ubicació dels jutjats, l’escola d’idiomes i les recents modificacions del POUM.
Per la seva part, la regidora Marina Escribano exposava algunes de les propostes que ICV-EUiA ha presentat al govern local. Propostes en mobilitat com la creació d’un parc de bicicletes o la implantació d’un autobús entre Mollet i Bellaterra; exercir més control sobre la neteja de carrers; fer un hort fotovoltaic als terrenys de l’antic abocador; i crear un centre jove autogestionat són, entre altres algunes de les idees que “no han estat escoltades”, deia Escribano.
Tot i endurir la seva tasca d’oposició, ICV-EUiA assegura que mantindrà la política de col·laboració.

Edicions locals