El Club Billar Mollet assegura la permanència a Primera

El primer equip molletà va empatar amb el CB Molins a l'última jornada (4-4)

Esports

L'equip seguirà un any més a Primera
L'equip seguirà un any més a Primera | Club Billar Mollet

El primer equip del Club Billar Mollet es mantindrà a Primera Divisió de la lliga a tres bandes una temporada més. El conjunt molletà va assegurar la salvació a l'última jornada, disputada el passat cap de setmana, on va empatar amb el CB Molins per 4-4. La temporada encara no ha acabat pel club, ja que el segon equip encara té quatre jornades per davant fins a l'abril.

El conjunt de Primera Divisió es jugava tot el passat cap de setmana, amb un enfrontament contra el cuer que el podia fer baixar de divisió. Finalment, l'empat a 4 aconseguit salva al Mollet i condemna a l'equip de Molins de Rei. El CB Mollet ha finalitzat la lliga en quarta posició amb 12 punts, en un quàdruple empat amb CB Banyoles, CB Sant Adrià i CB Tarragona. D'aquesta manera, l'equip calca la seva actuació de l'any passat, quan també va finalitzar quart amb 12 punts.

El president del CB Mollet, Jordi Candela, fa una bona valoració de la temporada: "Quedar-nos a la categoria és molt important, era l'objectiu". El dirigent explica que ara la tasca del club és "consolidar els jugadors i evitar que marxin", especialment algunes de les noves incorporacions. Tot i això, Candela afirma que "no és fàcil trobar nous jugadors, sobretot els més joves".

Molta lliga per davant pel segon equip

A diferència del primer equip, el B del Billar Mollet encara té quatre jornades de lliga per jugar, en una temporada que s'allargarà fins a finals d'abril. El segon equip juga al grup A de la Tercera Divisió i ara mateix és quart amb 12 punts a la zona mitja de la taula, lluitant per ficar-se a la promoció d'ascens a Segona. En el cas d'aquest conjunt, Candela també remarca la falta de jugadors com el principal problema.

Edicions locals