El xou petit del CPA Mollet es classifica per la Copa Espanya

L'equip molletà va acabar en dotzena posició al seu primer Campionat de Catalunya

Esports

El grup xou petit va debutar a un campionat català
El grup xou petit va debutar a un campionat català | CPA Mollet

El grup de xou petit del Club Patinatge Artístic Mollet segueix progressanti ha aconseguit classificar-se per primer cop per la Copa Espanya. L'equip La mecànica del cor va aconseguir-ho al Campionat de Catalunya de Grups, celebrat al Palau d'Esports de Granollers el passat diumenge. Aquesta competició era la primera a escala catalana pel grup molletà.

Les patinadores molletanes van competir amb diversos equips de tota Catalunya i van finalitzar en dotzena plaça amb 15,85 punts. La competició se la va endur el grup Salva-la del CPA Tona, l'actual campió del món de xou petit.

Amb aquesta dotzena posició, el grup del CPA Mollet assoleix la classificació per a la Copa Espanya, que es disputarà a Alcoi (Alacant) el pròxim 1 d'abril. Igual que la seva participació en el Campionat de Catalunya, el torneig nacional també serà una estrena per l'equip molletà.

Una plata molletana

A Granollers també va competir la patinadora molletana Ona Caminal i la paretana Aina Martín, dins del quartet Clover de l'ASPA Lliçà de Vall. Les baixvallesanes van aconseguir 50,22 punts i la segona posició a la competició de quartets sèniors, que es va endur l'AS Cunit amb set punts més. Aquest subcampionat de Catalunya serveix a l'equip de Lliçà de Vall per classificar-se pel campionat espanyol que es disputarà a Barcelona a finals de març.

 

Edicions locals