Una fira al Mercat Vell mostra l'oferta acadèmica i formativa per als joves de la ciutat

Hi participen instituts de la ciutat i altres poblacions de l'entorn i la Universitat Autònoma de Barcelona

Societat, Economia

Una fira al Mercat Vell mostra l'oferta acadèmica i formativa per als joves de la ciutat
Una fira al Mercat Vell mostra l'oferta acadèmica i formativa per als joves de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb els centres educatius, organitza el pròxim 21 i 22 de març la primera fira d'orientació educativa i laboral al Mercat Vell. Sota el títol Mollet t’orienta, el saló té com a objectiu donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i sortides professionals a la ciutat i al territori.

La programació compta amb un espai firal al Mercat Vell i activitats al Mollet Hub i al Centre Cultural La Marineta, perquè les persones assistents puguin obtenir els recursos que els permetin orientar-se en el seu propi itinerari educatiu, laboral o emprenedor.

Hi participaran els centres d’educació post obligatòria de Mollet: l'Institut Aiguaviva, l'Institut Gallecs, I'Institut de Mollet del Vallès, l'Institut Vicenç Plantada i l'Escola Sant Gervasi; el Centre de Formació d’Adults, l’Escola Oficial d’Idiomes, així com també l’Institut Torre de Malla de Parets, l’Institut Marta Mata de Montornès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La fira se celebrarà els dies 21 i 22 de març, de 9 a 19 h al Mercat Vell, i està oberta a tota la ciutadania.

El regidor d’Educació Raúl Broto Cervera destaca “la importància i la necessitat d’una fira d’orientació a Mollet que ajudarà a respondre a les inquietuds dels més joves sobre el seu futur acadèmic i laboral. Una bona orientació és clau per apropar els i les nostres alumnes a l’èxit acadèmic, a la vegada que reduïm les possibilitats d’abandonament escolar prematur”, apunta Broto, qui mostra la seva voluntat que aquesta primera fira tingui continuïtat en el futur.

Per al regidor de Desenvolupament Econòmic i Innovació de l’Ajuntament de Mollet, Josep Monràs i Galindo, aquesta actuació s'emmarca també dins el Mapa i Pla formatiu de Mollet del Vallès i Baix Vallès per seguir millorant les opcions formatives dels ciutadans, empreses i persones emprenedores de Mollet i potenciar la qualificació de la població del territori.

 

Edicions locals