El CEE Sant Gervasi presenta els seus equips i esportistes

El club escolar participa aquest any en bàsquet, natació, triatló, patinatge artístic i voleibol

Esports

Els esportistes dels diversos equips i esports van estar al pavelló de l'escola
Els esportistes dels diversos equips i esports van estar al pavelló de l'escola | CEE Sant Gervasi

El CEE Sant Gervasi es va presentar en societat fa uns dies, amb un acte multitudinari al pavelló del centre escolar. El club escolar compta aquesta temporada amb uns 450 esportistes que competeixen en bàsquet, natació, triatló, patinatge artístic i voleibol. Tots els esportistes i equips es van presentar davant l'afició en una jornada molt festiva i plena d'exhibicions.

L'acte va començar amb les presentacions de les dues seccions majoritàries del Sant Gervasi, el bàsquet i el voleibol. L'entitat compta aquest any amb 29 equips de bàsquet i una desena de vòlei, fent un total d'una quarantena d'equips i més d'un centenar d'esportistes en aquestes disciplines.

La segona part de la presentació la van protagonitzar els esports individuals amb la natació, el triatló i el patinatge artístic. Tots tres compten amb esportistes de totes les edats, des de les infantils fins a les màsters. En total, quasi mig miler d'esportistes que portaran els colors taronja i blau del Sant Gervasi a les competicions esportives de tota Catalunya.

Edicions locals