El Recanvis Gaudí Mollet està 'concentrat per arribar al play-out'

El tècnic Josep Maria Marsà analitza la situació de l'equip quan falten quatre jornades

Esports

L'equip molletà es juga la categoria en quatre jornades
L'equip molletà es juga la categoria en quatre jornades

Sergi Casanovas

El temps s'acaba pel Recanvis Gaudí Mollet. L'equip va sumar una nova derrota el passat dissabte contra el Gran Canària B (67-82) i segueix últim amb quatre partits per davant. La gesta de la salvació és cada cop més difícil, però des de l'equip confien a pensar que encara és possible. Els molletans tindran una nova final aquest dissabte, a la pista del CB L'Horta Godella.

El partit contra el combinat canari no va ser el desitjat pel CB Mollet. El filial es va avançar ràpidament al primer quart i va posar un avantatge de 10 punts al descans. L'equip local va arribar a l'últim quart amb opcions i somiant amb la remuntada, però el Gran Canària no va donar opció i va assegurar un triomf que trenca la seva ratxa de deu derrotes consecutives. L'entrenador del Recanvis Gaudí Mollet, Josep Maria Marsà, creu que el seu equip va estar competint "fins a l'últim quart tot i la diferència que havia agafat el Gran Canària", però afirma que la derrota és justa: "És massa diferència de punts, però van merèixer guanyar".

El combinat de Mollet tindrà una nova final aquest dissabte a les 17.30 h, al pavelló del CB L'Horta Godella. Marsà espera un equip similar que el Gran Canària: "També són una pedrera - del València Basket - així que tenen un equip físic i molt jove. Destaca la seva estrella Josep Pérez, que ha jugat a l'ACB". 

Una situació crítica

El Recanvis Gaudí Mollet segueix en última posició amb 5 triomfs i 17 derrotes i una ratxa negativa de tres partits perduts. La salvació directa ja és virtualment impossible, així que els molletans hauran de centrar-se a lluitar pel play-out, que tenen a una victòria de distància. Josep Maria Marsà reconeix la gravetat de la situació: "Cada cop estem més lluny de salvar-nos. Hem de guanyar com sigui i arribar de la millor manera possible a les últimes jornades". L'entrenador creu que el seu equip està acusant "molts nervis per la pressió" i que adaptar-se a aquesta situació és "el hàndicap que té l'equip actualment".

Malgrat això, el tècnic creu que poden lluitar per la permanència i que l'estat anímic de l'equip és el mateix: "L’equip està concentrat per arribar al play-out. Arribar amb opcions a la penúltima jornada contra l'Alginet és clau".

Edicions locals