'Mollet i Granollers no han de competir, han de col·laborar'

Les candidates d'ERC a les alcaldies de Mollet i Granollers reivindiquen el treball conjunt

Política

'Mollet i Granollers no han de competir, han de col·laborar'
'Mollet i Granollers no han de competir, han de col·laborar'

Les candidates d'ERC a les alcaldies de Mollet i Granollers, Marta Vilaret i Núria Maynou, han comparegut plegades per mostrar la seva voluntat d'impulsar la col·laboració entre les dues ciutats més grans del Vallès Oriental.

"Mollet i Granollers no han de competir, han de col·laborar perquè compartim moltes necessitats i el treball conjunt ens fa més fortes per aconseguir solucions", ha dit la molletana Marta Vilaret en un acte a la plaça Prat de la Riba de Mollet, en què les dues candidates han exposat algunes de les problemàtiques i reptes que comparteixen totes dues ciutats.

"En tots dos casos ens enfrontem amb governs socialistes que fa molts anys que estan al poder i compartim les ganes de transformació amb maneres de fer més obertes a la ciutadania", ha indicat Maynou.

El canvi climàtic, la necessitat d'habitatge assequible, les polítiques de joventut i l'atenció a la gent gran són alguns dels grans reptes que s'han posat sobre la taula. "Hem d'apostar per uns governs que no vagin amb el pilot automàtic posat i que realment impulsin polítiques útils per a la ciutadania", ha apuntat la granollerina. "Ens trobem amb governs que actuen per inèrcia i que apliquen les mateixes receptes de sempre a problemes que ja no són els del segle XX", reblava Vilaret.

Més enllà dels projectes particulars de cada ciutat, totes dues candidates reclamen una millor gestió dels trens de Rodalies, una bona connexió d'autobusos interurbans i una reindustrialització que no estigui basada en la logística. Vilaret també posava sobre la taula la possibilitat de col·laboració entre les dues televisions subcomarcals, Vallès Visió i VOTV, que "permetria oferir un servei més eficient", ha considerat la molletana.

Ambdues candidates han considerat que els projectes d'ERC a les dues grans ciutats de la comarca coincideixen en "l'esperit de col·laboració i transformació".

Edicions locals