Propostes per al programa socialista per whatsapp

El PSC obre la confecció del programa electoral a les propostes ciutadanes a través de les xarxes socials

Política

El PSC de Mollet ha iniciat un procés participatiu per a la realització del programa electoral a les eleccions municipals 2023, un treball que el partit va iniciar fa mesos amb la militància, però que ara obre a la ciutadania a través de WhatsApp i les xarxes socials.

Així doncs, els socialistes aposten per la xarxes socials a l'hora de confeccionar el programa i han posat a disposició de la ciutadania un WhatsApp (637856322) perquè les persones que així ho desitgin enviïn un missatge d’àudio o per escrit de les propostes o idees que els agradarien que es fessin realitat a Mollet. També poden fer arribar les seves idees a les carpes que s’estan organitzant a diferents punts de la ciutat, així com també a través de les xarxes socials del PSC Mollet (@PSCMollet) o de la candidata a l’alcaldia, Mireia Dionisio Calé (Instagram: @mireiadmollet, Facebook: @mireia.cale, o a la web www.mireiadionisio.cat).

"És una fase molt important donat que el partit dels socialistes fa un programa complet, realista i de futur perquè és un compromís que cada quatre anys adquirim amb tots els molletans i les molletanes", expliquen des del partit.

L’alcaldessa i candidata del PSC de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio destaca que “el projecte del partit socialista és un projecte de ciutat perquè sempre recull la veu de totes les persones amb les quals parlem i que volen sumar per Mollet" i agraeix les propostes rebudes que "fan que el nostre programa sigui el més molletà, el més plural i el més participatiu", considera.

Edicions locals