Diables organitza quatre tabalades simultànies

Clouran al parc de les Pruneres amb música i pirotècnia

Cultura

Diables organitza quatre tabalades simultànies
Diables organitza quatre tabalades simultànies | Ball de Diables Mollet

Una gran tabalada diabòlica envairà els carrers de Mollet dissabte al vespre, amb quatre cercaviles que aniran a petar al parc de les Pruneres i que estan organitzades pel Ball de Diables de Mollet amb motiu del seu 40è aniversari.

Tots quatre recorreguts engegaran a les 19.30 h. Un sortirà de la plaça Major, creurà tota l'avinguda de la Llibertat fins a agafar el carrer d'Anselm Clavé, per on arribarà al punt de trobada. L'altre engegarà a Gaietà Ventalló amb el carrer del Sol fins al carrer de Ramon Casas, on giraran a la dreta per arribar al parc. El tercer recorrerà Gaietà Vínzia des de Compte d'Urgell fins a Jaume I, on tombaran a dreta per baixar les escales del carrer de la Pau, via que els durà al punt final. El darrer traçat travessarà la rambla des de la ronda de Can Fàbregas fins a Anselm Clavé, per on accediran a Les Pruneres.

Al parc, cadascuna de les quatre colles participants –Ball de Diables de Bigues i Riells del Fai, Tabalers Do Maresme i Front Diabòlic La Garriga, a banda de la molletana– hi faran els seus lluïments amb tabals i pirotècnia.

Edicions locals