Estoc de Veus arrenca el 40è aniversari fent ballar la ciutat

Aquest divendres oferiran un concert de swing al Mercat Vell conjuntament amb l'orquestra Baix Montseny

Cultura

Estoc de Veus i l'OBM ja van fer ballar el públic de Sant Celoni el novembre
Estoc de Veus i l'OBM ja van fer ballar el públic de Sant Celoni el novembre | Estoc de Veus

Per Sant Vicenç del 1983 naixia Estoc de Veus, un cor musical que enguany commemorarà el seu 40è aniversari almenys amb tres actuacions. La primera arriba aquest divendres, un parell de mesos més tard de l'efemèride, i ho fa amb la voluntat que els assistents s'asseguin poc per no deixar de ballar.

La música swing serà la protagonista del concert que l'entitat molletana ofereix conjuntament amb l'Orquestra Baix Montseny (OBM). El nexe de les dues companyies musicals és el director de l'OBM, el Josep Maria Aparicio, qui també és el director de la Mollet Jazz Band de l'Escola Municipal de Música. La col·laboració d'Estoc de Veus –actualment sota la direcció de Sílvia Plana– i l'Orquestra va sortir a escena per primera vegada el novembre, a Sant Celoni, i repeteix avui al Mercat Vell a partir de les 21 h.

La resta de la commemoració

De cara al juliol, Estoc de Veus tornarà a pujar a l'escenari i ho farà en un xou ple de rock. I l'objectiu és concloure l'aniversari per Sant Vicenç, però encara no està decidit com ho faran. "Ens estan demanant que tornem a fer l'espectacle Notes de vins", explica l'actual presidenta del cor, Gemma Ufartes, qui avança que s'ho estan rumiant.

Edicions locals