Valents anuncia candidatura per a les eleccions municipals a Mollet

El candidat serà el molletà Cristian Medrano, qui va formar part del cercle de Podem

Política

Valents anuncia candidatura per a les eleccions municipals a Mollet
Valents anuncia candidatura per a les eleccions municipals a Mollet

El partit liberal-conservador i constitucionalista Valents presentarà candidatura a les eleccions municipals del 28 de maig a Mollet. Cristian Medrano, exmembre de Podem, serà el candidat que optarà a l'Alcaldia.

Aquesta setmana, s'ha constituït a Mollet la Junta Local de Valents, que està formada per Cristian Medrano López, com a president; Nil Fernádez Pla, com a secretari d'Organització; i Julieta Romina Delgado Barrera, com a secretària general. Aquest dilluns, treballem per presentar candidatura, dissabte es farà una enquesta a ciutadania per fer el programa.

Cristian Medrano és molletà, té 30 anys, i treballa com a administratiu en una empresa de la ciutat. Va estudiar a l'escola Princesa Sofía i a l'INS Gallecs i més tard es va graduar en Administració i Direcció d'Empreses ADE i algunes assignatures de Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant els seus inicis en el món de la política va estar vinculat a Podem, on va arribar a presentar-se com a candidat a secretari general de Podem Catalunya, el 2018. "Sabia que no tenia possibilitats, però va ser una prova que em feia a mi mateix per superar la por escènica", explica Medrano.

El salt a Valents el fa després que un viatge a Anglaterra com a voluntari li canviés la perspectiva sobre la gestió de l'administració. "M'agradaria que l'administració aconseguís ingressos alternatius, no tot a través d'impostos, taxes i multes, perquè això permetria abaixar impostos, i portar a terme això en un partit d'esquerres és més difícil", diu Medrano, qui defineix Valents com un partit de centre.

Valents va néixer el 2019 de la candidatura de Manuel Valls i Cs a l'Ajuntament de Barcelona, i el 2021 va ser refundat, ja sense la presència del partit taronja, i va començar la seva expansió territorial.

La constitució oficial de la junta local a Mollet es va fer dilluns i aquest dissabte, el grup es donarà a conèixer amb una parada que instal·laran a la plaça Catalunya dissabte al matí, on aprofitaran per passar enquestes als ciutadans que els serveixin per elaborar el programa electoral.

Edicions locals