L'Ajuntament contracta set persones en el marc del programa 'Treball als Barris'

Des del 2010 el consistori ha donat feina a 186 molletans gràcies a aquest pla d'ocupació

Economia

L'Ajuntament contracta set persones en el marc del programa 'Treball als Barris'
L'Ajuntament contracta set persones en el marc del programa 'Treball als Barris' | Aj. Mollet

L'Ajuntament de Mollet ha contractat 7 persones en el marc del programa Treball als Barris. El pla d'ocupació inclou un contracte de sis mesos a jornada completa per a dur a terme tasques socials o de neteja. S’inicia el 16 de març i finalitzarà el 15 de setembre.

En total, s’han contractat 2 persones amb perfil social, i 5 persones amb perfil neteja. Les tasques que desenvolupin les persones contractades es realitzaran íntegrament al barri de la Plana Lledó de Mollet.

Aquests nous treballadors s'encarregaran, per una banda, de desenvolupar un projecte per millorar la conservació de la neteja de l'espai públic de la Plana Lledó i, per altra banda, de donar suport a les accions d’intervenció comunitària desplegades a la xarxa d’equipaments Cívics (suport tècnic integració social).

L’alcaldessa de Mollet del Vallès i presidenta de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), Mireia Dionisio Calé, va donar dijous la benvinguda a les persones contractades en un acte que es va celebrar a l'Ajuntament. 

"Des de l’Ajuntament seguirem posant a l’abast de la ciutadania totes les nostres eines per lluitar contra l’atur, ja sigui a través de contractacions directes, de diferents programes d’inserció laboral, de formació o de suport a l’emprenedoria", deia l'alcaldessa, durant l'acte.

Dionisio també va fer referència concreta al programa Treball als Barris: "El que procurem és ajudar a les persones en situació d’atur donant-los feina amb l’objectiu de formar-los i que puguin incorporar-se al mercat de treball amb una feina estable".

Així mateix, va destacar que "la feina que faran està estretament lligada amb la millora de l’espai públic, que és una altra de les principals prioritats d’aquest Ajuntament".        

Més de 180 persones contractades des del 2010

Des de 2010, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, ha contractat 186 persones de la ciutat a través del programa Treball als barris.

El Programa Treball als Barris està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social.

Edicions locals