Ciutadans comença a desgranar la seva llista electoral

Carlos Noble serà el número 4 de la candidatura taronja a Mollet

Política

Xavi Munner i Carlos Noble van encapçalar l'acte al Club Tennis
Xavi Munner i Carlos Noble van encapçalar l'acte al Club Tennis

Ciutadans Mollet va començar aquest diumenge amb la presentació dels seus candidats per les eleccions municipals del maig. Fins ara, només era públic el nom del seu cap de llista, el Xavi Munner, i ara ha estat el torn del número 4, Carlos Noble, qui va ser presentat en un acte a les instal·lacions del Club Tennis Mollet.

Membres de l'agrupació local de Ciutadans i de les joventuts del partit es van reunir al Calderí per la segona presentació de la llista molletana, complementada amb unes partides de pàdel.

Carlos Noble, de 24 anys i nascut a Mollet, serà el número 4 de Ciutadans a les eleccions. Noble és jurista i estudiant del màster d'advocacia i serà el referent del partit en polítiques de joventut: "El Carlos és la persona ideal per abanderar les nostres propostes en aquest àmbit", declara el candidat a l'alcaldia Xavi Munner.

Diverses propostes pel jovent

En les seves primeres declaracions, Noble referma l'aposta de la formació taronja per la joventut: "Els joves han estat oblidats a Mollet, les seves necessitats no han estat satisfetes". Per aquest motiu, el número 4 va anunciar algunes de les propostes que presenta la seva formació de cara a les eleccions municipals, com "un pla per conciliar una vida sana a Mollet o reservar un 15% de l'habitatge oficial als menors de 30 anys".

L'aposta del partit se centra molt en l'àmbit laboral, amb més mesures que va anunciar Noble: "Volem crear una borsa de treball pública i privada per facilitar l'accés laboral o un programa de pràctiques a les empreses de la ciutat perquè els joves no hagin de marxar fora".

De moment, Ciutadans Mollet només ha anunciat els seus números 1 i 4 de la llista electoral. La formació explica que la resta dels candidats, especialment els números 2 i 3, s'anunciaran en actes que se celebraran durant les pròximes setmanes. 

Edicions locals