Declaren al jutjat els membres de la PAH denunciats per la policia

El jutge resoldrà en un termini d'entre un i tres mesos si admet les denúncies de la policia municipal de mollet

Societat

A la porta dels jutjats abans de les declaracions
A la porta dels jutjats abans de les declaracions | PAH Mollet Baix Vallès

Ahir dijous era el dia en què les cinc persones de la PAH Mollet-Baix Vallès denunciades per la Policia Municipal havien de declarar en primera instància als jutjats de Mollet.

Desenes de persones es van apropar per fer costat a les encausades –acusades de desordres públics, agressió als agents i desobediència– i la Plataforma d'Afectats per l'Habitatge desitjava "que el jutge tingui més seny i arxivi la causa totalment injustificada". En acabar les vistes orals, la PAH hi afegia a les xarxes: "Ens quedem amb la sensació que el jutge també ha flipat en colors amb aquest despropòsit".

Fonts de la plataforma han explicat a SomMollet que, si bé és cert que es tracta d'una "situació que no és agradable", tenen una certa tranquil·litat: "Sabem que no hem fet cap delicte", reiteren. Alhora, senten que tot plegat "no té sentit" i tot i que confien a no haver d'anar a judici perquè el jutge n'arxivi la causa –la previsió és que hi hagi una resolució en un termini d'entre un i tres mesos–, continuaran exigint a l'Ajuntament que retiri les causes.

Edicions locals