Raúl Broto serà el número 2 de Mireia Dionisio a la llista del PSC a Mollet

L'exalcalde, Josep Monràs, tancarà la llista al número 25

Política

Raúl Broto serà el número 2 de Mireia Dionisio a la llista del PSC a Mollet
Raúl Broto serà el número 2 de Mireia Dionisio a la llista del PSC a Mollet

L’Assemblea del PSC de Mollet del Vallès aprovava divendres per unanimitat la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, una candidatura paritària amb 18 dones i 17 homes), que "combina experiència i joventut, compta amb diverses persones del teixit associatiu de la ciutat i és oberta i representativa de Mollet", apunten des del partit, que no ha volgut avançar la totalitat dels noms de la llista.

Raul Broto ocuparà per primer cop el número 2 de la candidatura, i es consolida com una "persona indispensable" a la candidatura socialista, apunten des del partit. Broto és l’actual 1r Tinent d’Alcaldessa i regidor des del 2015 a l’Ajuntament amb diverses responsabilitats. Per a Broto “és un gran honor acompanyar la Mireia Dionisio en aquesta candidatura, és un plaer treballar plegats i continuarem deixant-nos la pell per a millorar la nostra estimada ciutat”.

La candidatura al complet serà presentada en un acte al Mercat Vell el pròxim dia 21 d’abril a les 19 h. Està encapçalada per l’Alcaldessa i candidata a l’Alcaldia Mireia Dionisio, i com a posicions d’honor, hi haurà l’exalcalde i president del PSC Mollet, Josep Monràs, qui ocuparà el número 25 i tancarà la llista electoral; i d'altra banda, Antonio Mendoza, president d’Honor del PSC Mollet i única persona que ha participat en totes les llistes electorals des del retorn de la democràcia, serà qui tanqui la llista dels suplents amb el número 35.

"Estic convençuda que és la millor llista, tenim el millor equip, persones experimentades i persones amb molta il·lusió i energia, que ens permetran seguir enfortint el projecte socialista a la ciutat”, considera Dionisio.

Edicions locals