Susana Calvo es reivindica com la via alternativa a l'esquerra i el nacionalisme

La cap de llista del PP es presentava dissabte en un acte que va omplir la sala d'actes de La Marineta

Política

Susana Calvo es reivindica com la via alternativa a l'esquerra i el nacionalisme
Susana Calvo es reivindica com la via alternativa a l'esquerra i el nacionalisme

Després de quatre anys fora del ple de l'Ajuntament de Mollet, el PP, amb Susana Calvo al capdavant, torna amb la intenció de recuperar la representació al Consistori. Els populars es reivindiquen com la "tercera via alternativa als partits d'esquerres i al nacionalisme".

"Tot aquest temps hem fet una feina de formiguetes, al carrer, amb reunions amb entitats i parlant amb la ciutadania, i ho hem estat fent de manera molt activa perquè volem donar veu a les persones que creuen que hi ha una alternativa a les esquerres", explicava Calvo.

El 28-M el PP molletà es pot trobar un panorama electoral amb un ampli ventall de candidatures de partits de dretes després de l'anunci de presentació de Cs, Valents i la probable candidatura –tot i que encara no anunciada– de Vox. Amb tot, Calvo vol diferenciar-se de totes aquestes opcions i aglutinar el vot d'aquest perfil de votant. "La feina de Cs a l'Ajuntament ha estat zero, Vox de moment no té candidatura aprovada i ja veurem si és una persona de Mollet. El PP coneix la ciutat, jo he estat vint anys de regidora i conec els problemes i alternatives per millorar la ciutat, tinc un equip amb moltes ganes de treballar i portem propostes amb un programa molt complet", assegurava Calvo.

En aquest sentit, el secretari general del PP a Catalunya, Santi Rodríguez, que va acompanyar Calvo en la presentació, destacava el valor del PP per sobre de la resta de candidatures de dretes. "El PP és un partit de govern, amb 3.000 alcaldes a tot Espanya. Quines cartes de presentació tenen els altres que volen competir en aquest espai? Cap", etzibava Rodríguez.

El cap dels populars catalans va destacar la perseverança de Calvo i del partit. "Al PP no coneixem la resignació i no ens resignem a què els Ajuntaments estiguin governats sempre per les esquerres. Tenim un projecte polític per a la ciutat amb la Susana al capdavant per servir a la ciutadania. La gent torna a creure en el PP". 

El partit del "sentit comú"

La candidata popular considera que el que pot aportar el PP és "sentit comú". "Hem de deixar de banda coses que no són importants i centrar-nos en els problemes reals de la ciutadania que no són pocs. Es pot maquillar una ciutat, però Mollet, amb l'excusa de la pandèmia, ha estat quatre anys completament parat i anul·lat".

Durant l'acte, Calvo, visiblement emocionada va tenir un record per a persones destacades i militants històrics del PP molletà, entre els quals, el seu pare Galo Calvo. "Han estat quatre anys molt durs. Vaig perdre la il·lusió després de la mort del meu pare i les meves filles són les que m'han fet veure que val la pena treballar per canviar la societat", deia la popular.

Una baixada d'impostos, més seguretat, la creació d'una oficina "antiocupa" i la millora de la neteja als carrers són algunes de les propostes que Calvo va desgranar durant l'acte de presentació, que va tancar amb una petició als militants i simpatitzants: "Demano un esforç aquesta campanya perquè aconseguim que l'Ajuntament no estigui governat per independentistes, comunistes i socialistes"

 

 

Edicions locals